Viewed 54 times 0 Answers

Similar Question:
#کشور کانادا

آیا کسی تابحال با ویزای توریستی، اقدام به گذراندن دوره ی دو ماهه ی زبان انگلیسی داخل کانادا کرده که بعد با استفاده از certificate گذراندن اون کلاس و ادمیشن conditional کالج، از داخل کانادا درخواست برای study permit کنه ؟ (درواقع بدون داشتن آیلتس و تافل و تنها با گذراندن دو ماه دوره ی زبان در موسسه ای که کالج مربوطه قبولش داره) آیا همچین روشی، از درخواست برای study permit از خارج از کشور کانادا شانس بیشتری برای ویزا شدن داره ؟
2021-09-30 18:48:00 #Canada [با ویزای توریستی] عمومی

سلام دوستان وقت بخیر. اگر کسی برای پدر و مادرش ویزای ویزیتوری اقدام کرده ممنون میشم کمکم کنه مزاحمش بشم در حد دوتا سوال. که باید اکانت بسازم اولش براشون یا از اکانت خودم اقدام کنم.
2023-12-03 00:00:00 #Canada

سلام، کسی میدونه اگه بلیط یک طرفه از ایران برای پدر و مادر داشته باشیم مشکلی پیش میاد یانه؟با ویزای توریستی
2023-10-17 00:00:00 #Canada

سلام دوستان کسی میدونه دقیقا توی قسمت Purpose of Travel چی باید آپلود کنم ؟و برای Proof of Relationship به جز ترجمه ی شناسنامه ی پدر و مادر چه مدرک دیگه ای نیاز هست؟
2023-10-19 00:00:00 #Canada

خدمت همهان لطفا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم بنده کارشناس فوریتهای پزشکی هستم ایا میتونم از طریق مدرکم واسه مهاجرت به کانادا اقدام کنم !ینی مدرکم مورد تایید دانمارک هست؟
2021-09-06 12:53:00 #Canada